هم زدن قابلمه ی غذا

شما عامل سازنده ی هر چیزی هستید که ساخته می شود. چه آن نقاشی، شعر، خانه، تجارت یا یک قابلمه سوپ باشد، شما در تماس با آنچه خلق می کنید، انرژی به جای می گذاری.
می دانستید بعضی خبرگان غذا با چشیدن آن، خصوصیات آشپز را تشخیص می دهند؟ فرقی ندارد اگر سر آشپزهای مختلف با دقت و وسواس یک دستور غذایی مشابه را دنبال کنند، نتیجه ی نهایی همیشه کمی متفاوت است، چون ما نمی توانیم کسی که ظرف غذا را هم زده، از آنچه در ظرف غذا است جدا کنیم. این نکته ی رایج بین سرآشپزها را جان گوردون در کتاب سوپ: راهکارهایی برای بالا بردن کیفیت کار گروهی پدیده ی هم زدن قابلمه ی غذا می نامد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>