قصد دارم در چند پست بیشتر از کتاب سوپ: راهکارهایی برای بالا بردن کیفیت کار گروهی بنویسم.
راز درست کردن یک سوپ عالی چیست؟
مادر بزرگ گفت:” اولین عامل خوش بینی است. همیشه وقتی سوپم را درست می کنم، توقع دارم عالی شود. از صبح که به اینجا می رسم، انتظار دارم موقع نهار رستورانم پر مشتری شود. اوایل وقتی رستوران را تازه باز کرده بودیم، مردم به من می گفتند شش ماه تا یک سال بعد تعطیلش می کنیم. به آنها گفتم، به هیچ وجه! ما قصد داریم هفته ی اول پر کاری را داشته باشیم و همین طور هم شد. وقتی مشتری ها زیاد می شد، کارمندها نگران می شدند که سرعت عمل لازم را نداشته باشند، ولی به آنها گفتم هر چیزی را انتظار دارند، به دست می آورند. همه انتظار دارند رستوران سر وقت غذا بدهد و همین طور هم می شود. در هر تجارت موفقی خوش بینی نکته مهمی است.”
پس با خوش بینی مدیریت کنید.
افرین با خوشبینی مدیریت کنیم البته نمی دونم اینجا جا داره بگم یانه با خوش بینی مدیریت کردن راهکار خوب اموریه که دست ماست در اموری که همه اش دست خودمون نیست و به نوعی دیگرانی سوای مجموعه تحت مدیریتمون دخیلند باید با واقع بینی مدیریت کنیم و تجربه میگه خاصه اگر اون سر ماجرا د. و . ل . ت.ی بود به رغم تمام اموزه هامون بد نیست با بدبینی مدیریت کیم کنیم و کارها رو چک کنیم !!!!
پاسخ: ممنون از توجه و حضورتان
شکستها همیشه بدبینم کرده اما اعتراف میکنم هرموقع خوش بین بودم اتفاق خوبی افتاده ! خدا کنه دوباره بیفتم رو دور خوش بینی 😐
پاسخ: در شرایط سخت خوش بین بودن سخته ولی خب با تمرین زیاد ممکن می شود. خوش بین باش، حتماً بهترین قسمت های زندگی پیش رویت است