آشپزی موفقیت

در کتابم حکایت آدم: ۷ اصل خلقت برای رسیدن به موفقیت درباره ی دستورالعملی برای خوراکی که موفقیت شناخته می‌شود نوشته ام.

موفقیت خوراکی است که پیش از این توسط سرآشپزهای مختلف طبخ شده است. در نتیجه، روش‌های متفاوتی برای طبخ آن وجود دارد و آنها البته که خوش‌طعم ولی هر کسی طبق تجربیات سلیقه‌ای و منحصر به فرد خود به آنها دست پیدا می‌کند.
شوخی نمی‌کنم. رازش را از سرآشپزهای مطمئنی به دست آورده‌ام. در واقع یافتن اصول موفقیت لحظه‌ی شکوهمندی است، آن هنگامی است که ذهن، جسم و روح با یکدیگر هماهنگ می‌شوند. لحظه‌ی بیداری که سرشار از زندگی است و از آن پس در حالی که طعم لذیذ غذا را در دهان‌مان مزه مزه می‌کنیم امواجی لذت‌بخش در کل بدن‌مان طنین‌انداز می‌شود.
خوراک موفقیت اثری به جا می‌گذارد که حافظه‌ی چشایی‌مان حتی بعد از این که غذایمان هضم شد نیز آن را به یاد می‌سپارد؛ لذتی که باعث ادای احترام به سر آشپز است و در قلب و روح باقی می‌ماند.
مشتاقید مواد اولیه‌ی آن را بشنوید؟

حکایت آدم: ۷ اصل خلقت برای رسیدن به موفقیت  ؛ فیروزه مهرزاد

نشر شور آفرین

 

3 thoughts on “آشپزی موفقیت

  1. درنا کوچولو says:

    البته که مشتاقیم ما حتی اشتیاق دیدار روی ماه سر آشپز رو هم داریم

    ( اممم مثل آب برای شکلات رو یادم انداختید )
    پاسخ: عزیزمی. من هم مشتاق دیدار شما هستم 🙂

  2. محمدی says:

    خانم مهرزاد بازم ممنون.تشکر تنها کاریه که می تونم بکنم به خاطر وقت گرانبهاتون که صرف نوشتن مطالب خوب و آموزنده روی سایت میشه بدون هیچ چشم داشتی
    پاسه: خانم محمدی عزیز، ممنون از لطف، محبت و توجهتون. خوشحالم که مطالبم را دنبال می کنید.
    ممنون از حضور و توجه تان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *