سس خانگی

و اما راز سس خانگی موفقیت.
اگر قبلاً آشپزی کرده باشی، می‌دانید با دنبال کردن یک دستورالعمل در نهایت به همان مزه نمی‌رسید.

حتی اگر دستورالعمل یکی از مشهورترین سرآشپزهای دنیا را دنبال کرده باشید. من به جرأت می‌گویم دستورالعمل تهیه‌ی خوراک موفقیت نیز چنین است.

معتقدم دستورالعمل من کمک می‌کند؛ یک دستورالعمل استاندارد را دنبال می‌کند ولی در نهایت خودتان روشتان را پیدا می‌کنید.
بنابراین من هم هنوز بر روی راز سس خودم کار می‌کنم و دستورالعمل خودم را کامل می‌کنم، ساعت‌ها در حال آزمایش و تجربه هستم.

حالا فقط کمی تا رسیدن به محلول جادویی که آن را منحصر به فرد می‌سازد فاصله دارم.
اشکالی هم نمی‌بینم که بگویم گاهی به کمک نیاز دارم. بنابراین اگر زمانی متوجه شدید من چه مرحله یا مواد اولیه‌ای را جا انداخته‌ام، خوشحال می‌شوم بدانم.

چه کسی می‌داند، شاید کمکتان آنی شود که من را در مسیر جدیدی برای رسیدن به موفقیت قرار دهد.

حکایت آدم: ۷ اصل خلقت برای رسیدن به موفقیت؛ فیروزه مهرزاد

نشر شورآفرین

3 thoughts on “سس خانگی

  1. درنا کوچولو says:

    اوهوووم … درسته ! منم باید روی سسم کار کنم مدتی بود سسم نمی یومد ولی از دیروز مزه غذاتون من رو بوجد اورده
    بالاخره نمیشه که ! باید ” آن ” خودم رو پیدا و اجرا کنم و برای پیدا باید اجرا کنم و برای اجرا باید پیدا کنم اگرچه تمام لباس و پیش بند و آشپزخانه رو لک و لوک و نوچ و روغنی و … کنم
    باید شروع کنم و الا اگه من درنام هی بخوام بخودم زمان بدم خیال نکنم حالا حالا سسم بیاد بعد یهو منم منقرض میشم یه درنای سیبریایی کم میشه

    الان بشریت نه چیز پرندگیت منتظر منه ! :))
    پاسخ: 🙂

  2. بانوی بهمن ماه says:

    منو یاده سبک زندگی ادلر انداخت ! ایشونم معقتد بود هرکسی سبک خاصی برای زندگی داره اما اونی خوبه که آدمو به موفقیت برسونه
    پاسخ: چه خوب که آلفر آدلر را معرفی کردی. حتماً مطلالب مربوط به او را می خوانم(:
    راستی، خوش آمدی بانوی بهمن عزیز

  3. بانوی بهمن ماه says:

    خواهش میکنم عزیزم.من هیمشه میخونمت از نوشته هات انرژی میگرم بعضی هاشو به اتاق میزنم همیشه جلوی چشمهام باشه.
    آره مکتب ادلر واقعا جالبه و خب به نظرم حرفاش درسته بخصوص سبک زندگیش یا همون life style معروفش .
    پاسح: ممنون از لطفت عزیزم.
    خیلی خوشم آمد، واقعاً جالبه.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.